dilluns, 26 de febrer del 2007

Quina Festassa!!!

Quina festa que ens vam muntar!!! Feia mooolt de temps que no ho passava tan bé! Amb gent així val la pena estar per BCN a les tantes tenint a l'endemà un dinar familiar!! Començava com moltes altres a les 21:30 al Zurich (queda enrera aquella època de l'Ars. Ara només per acabar la festa) La puntualitat continua essent una assignatura difícil! jejeje Una passeja fins a Urquinaona per sopar al Telepilipizza!! Tx... de què demanem la pizza??? BARBACOA!! I tant!! Es nota la connexió hospitalenca! Sopem, la fem petar i de sobte s'apunta al sopar un convidat inesperat però ben simpàtic!! D'unes 8 potes i antenes!! Jajajaj L'Eric va estar xerrant amb ell...

Sortim de festa per Marina (quins records!!) Parada obligada a l'Ovella per prendre alguna coseta.. jejej una copeta de no res! Ens fan fora pq ja són les 3 de la matinada. Anem cap a Boveda a acabar de passar la nit, o començar-la de debó! Una nit genial, bona música (va faltar el Killing, oi?) i una gran companyia!! I no va per la gent que hi havia allà dins! Vaig ballar (sí, llegiu bé!) com no havia ballat en molts anys! Fins que no van tancar vam estar exhibint-nos en aquell minipodi fins que vam veure el de debó! jajaj que gran Noe!
Grans moments durant la nit.. amb tots vosaltres, genial!! I com no podia ser d'una altra manera vam rematar la nit amb un esmorzar reconfortant a l'Ars. D'allà directe a casa per dormir 3 hores i anar al dinar familiar, però això ja és una altra història!!
Pensem ja en la següent!!
Alegria! xD
Petonets!

1 comentari:

Anònim ha dit...

SISISISISISIS alegria que no ens en falti mai ostia!!! ( aix akesta boca ... l' haurem d rentar amb sabó xD )

m´ho vaig passar en gran! t´ho he dit 40 vegades... ja tocava una festa com les de feia temps... les que realment funcionen i m' encanten! m´ho vaig passar de putíssima mare amb tota la gent. Merci ... i va ser genial que vinguessis!!!!!!!!!!!!!! ñeñeñeñe!!!!

ah!... aixo de per prendre una coseta a la ovella t´ha kedat molt finet.. jajajajajaja xD però bé, controlant! :P

i sí ... els esmorzars a l´ARS son tan reconfortants ... ostia si no entra un entrepà de formatge amb tomaket sal i ole i tot el què hi posem els catalans... amb el meu cacaulat i ale!! a dormir xD ... és que som els amos... i gordos del cagar pq no ens perdem ni un àpat encara que estiguem "demacrats", rebentats i amb un cansament considerable... xD si o si?

s' ha de repetir i es repetirà ... :)

Un petonàs enorme campió!! :P i felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats!!! altre cop ... :)

ñeñeñeñe! lle!!