dijous, 5 de juliol del 2007

Passa el temps...


I quan te n'adones resulta que ha passat un semestre més! Un semestre una mica estrany, tot s'ha de dir. Diferent del primer d'aquest curs. Més ferragós, més seriós, amb la sensació de que a tots ens hi anava molt més que una colla d'assignatures o crèdits. I potser era així. Personalment ha acabat per ser una mena de prova sobre la continuitat o no en aquesta "aventura". Un esforç que paga la pena, però que amb resultats positius animen a continuar endevant. Sempre pot ser millor, però en part estic content del resultat ara que el miro fredament.


Espero que ens veurem en alguna classe el proper setembre, i si més no per la Facultat! A disfrutar de l'estiu!


Una menció als individus responsables de fotolog per la brillant idea de no permetre escriure a tots aquells que no en som usuaris. Que us bombin!!!! Apa, ja m'he quedat tranquil!


Salut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eiss rub!! COLLONS JA ERA HORA QUE ACTUALITZESSIS CAGUNTOT!! ...enfi, nem a comentar xD

Sí, ja ha passat un semestre. Mentre dura no en sóc coscient que arribarà l´estiu i vacanses, perquè encara que hi hagi dies que n' estigui fins als collons, m' encanta la uni i la gent d' allà.

Però és cert, jo al principi d' aquest passat semestre vaig veure que es respirava un aire diferent i em vaig saber adaptar, al cap d´unes tres setmanes o així. ( deu ni do xDDD ) ... xro al final ha tingut la seva part bona, com tot.

tema teu d' assignatures: sincerament m' alegra molt que t ´hagis tret qf1 ja que t'ho mereixies des de feia temps, perquè ja tocava, i perquè així no et passa la puta idea pel cap de plegar la paradeta i fotre el cam cap a l¡ hospitalet més profund..... ( ja mentens ).
Ara guerra amb mecànica, que va ser una pua, i a muerte amb qf2, que és ...... es ..... ja sabem com és.

Ara a disfrutar l' estiu amb la gent el màxim possible i pel semestre que ve..... estàs tonto del cul si et penses que no ens veurem .... com vols ke sigui tant facil lliurar-nos de tu? no pot ser tio, tan de bo ñeeeeeeeeeeeeeeeeee. ens tocara pringar i aguantar-te per les tardes fijo ... si tio si, és així de dur tot ... kè hi fotrem!? ... va, per classes ja saps com està la cosa pero a la tarda segur que si, com sempre aquest últim any. i que duri ostiaaaaaaaaa!!! ja mirarem horaris, assignatures i tot plegat, tu tranki ;)

Inga killing!! ens veiem ja!! ;)
Un petonaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!

Anònim ha dit...

WEEEEEEEEEEEIIIIIIISSSS!!

Quan he vist q el teu msn deia "Actualitzat!!".... tenia un boli a les mans... i m'ha caigut a terra, xD.

I com molt bé dius sembla que fos ahir que va començar aquest darrer semestre i ja ens l'hem polit, tot el què és bo s'acaba.... al setembre més i segurament ens veurem en algunes classes i evidentissimament x la uni en general com fins ara.

A gaudir de l'estiu i avere-viam si ens veiem abans del setembre.

P.D. Com tmb has dit: cagun els responsables de fotolog (google si no vai mal informat)