dissabte, 3 de febrer del 2007

Bones Vacances!!

Després de una bona temporada preparant els exàmens hem arribat a les merescudes vacances! Com sempre el balanç personal és diferent per a cadascú, però crec que podem estar tots ben contents, ja que els coneixements adquirits ens serviran per a la segona convocatòria en el cas necessari! Així doncs no defalliu i encarem amb optimisme el nou semestre. Però abans disfrutem d'aquestes vacances... i sobretot del viatge a Castellterçol!!! 6 valents que es "tancaran" a una casa a l'estil GH jajajaj. En serio.. 6 amics que busquen la pau i la tranquil·litat després d'una temporada frenètica d'estudis. Llàstima d'aquells que no poden venir. Les fotos aviat a l'Space del T1.. jeje allà ens veiem!

Salut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eis bones vacances i molts ànims per tothom. Gran reflexió sobre aket mes de gener. Ens veiem a la tornada amb les piles recarregades per afrontar el segon semestre i passeu-vos-ho en gran a akesta escapada de cap de setmana.

Anònim ha dit...

ieeeeeeeeeeeeee!! jo sóc de les bojes que em tancaré en aquella casa de castellterçol!! seeeeeeeeeeeeeeh!!! ven pa ca' corde.... (segueix Rub)
esperem que vagi de puta mare!!
em sap greu per la gent que no pot venir pq ua! és que 22 tancats allà... ens matariem , oi!? xD o no, mai se sap!! ara... el castell, cauria... sgur!!

Un petonàs!!!! fins ben aviaaat!!!