dilluns, 1 d’octubre del 2007

Per fí bons resultats!


Després de dos partits amistosos i lamentables del nostre equip en els que es van notar la falta de ritme i tot un estiu aturats arriben els bons resultats. Quan falta el tercer partit de la lligueta prèvia de classificació ens trobem a la primera posició gairebé sense voler-ho (els millors classificat juguen a 1a divisió i els pitjors a 2a), ja que molts preferiem jugar la primera lliga a segona per foguejar-nos i si s'esqueia jugar la segona a primera. L'any passat ja vam aconseguir pujar a primera aconseguint classificar-nos en5ena posició d'un total de 7. Per ser la primera vegada no estava malament. Doncs com deia, amb les ganes de fer-ho bé vam aconseguir un 8-2 i 2-1 a favor que fa que estiguem primers a 2 punts del segon equip, cosa que fa pensar que jugarem a primera. No quedar últims ja seria un bon resultat! (La foto correspons als trofeus guanyats la temporada 2005-2006, Campions de lliga de 2a divisió (1a lliga) i equip menys golejat)


Hem canviat equipacio, i tant bon punt realitzem la "foto d'equip" la penjaré per a que pugueu admirar el pijama, com alguns es refereixen a la nova equipació... si més no fa la funció, destacar sobre les altres. De moment no ens ha anat pas malament!

I tarda genial a la uni fent festa per l'aniversari de la Naroa. La cara de sorpresa era un poema! Llàstima de no haver tingut el mòbil més a mà! Com podeu veure ens ho hem passat d'allò més bé! I segur que ho passarem a la festa que ens pegarem! jejej


Apa! A cuidar-se!


Salut!