dimarts, 18 de setembre del 2007

Primera gespeta

Hola!

Primera gespeta de la temporada a ca la UNI. M'està entrant bé aquest inici de semestre. Ja deia ahir que la sensació és bona. Bon rollo i compartir alguna classe amb gent que conec, que d'això últim feia temps que no tenia.

Una tarda de bon rollet, a Mates de la UPC (que se'ns ha perdut allà?). Realment un lloc que està prou bé i tranquil a aquella hora. I sí, les accions són rendibles i no rentables (a menys que estiguin plastificades!!). Si hi ha algun lloc on s'hagi de signar pq el curs acabi així que algú m'ho faci saber!!

Doncs això que no es perdi aquest bon rollet i que trobem moment com el d'aquesta tarda per compartir amb la resta i disfrutar de la gent!!

Salut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones.

Quanta raó que tens en els dos comentaris de la nova temporada. Primera gran setmana d'aquest nou curs en què es pot anar veient com tot torna (gespes, parides, el senyor del puro, la tuna, farts de riure, coses "marca de la casa" de la majoria de la gent...).

Durant les primeres setmanes la gent es conciencia del què li va esperant (les hores que com que queden mortes mai aprofitaré i faré el gos sempre, apunts fets un embolic o no depèn del profe que es tingui, un fart d'estudiar, celebració de la lliga o la champions xl barça crec...). En fi, primeres setmanes que normalment són per prendre mides al semestre però de bones a primeres pinta bé.

Salut!

Anònim ha dit...

realment destio que sigui un semestre de puta mare, on ens ho passem de puta mare tots plegats! on aprovem tot el què ens proposem (o quasi tot, ja per no demanar tant xD però que ningú tingui grans putades per viure perquè no ens ho mereixem).

Que tothom sigui feliç a la seva mida i que fotem més festes que maaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!! que no mori ostia!! això és l' espurna de la vida, la que et fa tirar endavant ...

gràcies a vosaltres i ... aupa el semestre! jajajajajaj que cutre que m´ha kedat tot però mira, em surt així xavals! ale!

poca broma i ... passem-nos-ho de puta mare, sisplau!

Un petonàs!