diumenge, 19 d’octubre del 2008

Records de Menorca

Una de les coses més curioses que vaig trobar a Menorca durant aquest estiu va ser aquest senyal. Encara no he pogut desxifrar-lo i no perqué estigui en Català com alguns dirien ( eh TeleEspe!) si no pel dibuixet curiós! Vol dir que no es pot fer foc als arbres amb cargols a les branques? I a la resta si? I al loro! si heu de trucar feu-ho a través d'un fixe! Els mòbils no serveixen! jejeje

 P7290006

P1000996

 

Respecteu els itineraris establerts! Quina gràcia! Aneu a Cala Pilar (no a Ca la Pilar, que això queda a Terrassa) i en el camí que hi porta trobareu aquest senyal, però no trobareu cap ratre dels itineraris establerts! Jajajaj ja ens hauria agradat trobar-los! Caminar 3/4 d'hora sense saber si arribaràs al lloc desitjat té la seva part de gràcia. Sobretot si és un lloc tan es pectacular. La gràcia va ser pujar aquesta carena per tornar.  Unes bones caminades per mantenir-nos en forma!

Cala Pilar

En fí, moltes platjes impressionants que valen la pena visitar encara que s'hagi de caminar una bona estona, com Macarella i Macarelleta, Cala Pilar o la de Cavalleria (aquesta només 10 minuts).  Val la pena anar a Menorca a veure-ho en primera persona!

Camí del Far de Cavalleria

 

Platja de Cavalleria

Macarelleta 

Fins aviat!