dissabte, 22 de març del 2008

De Nou Per Calella

 

Després de tant de temps hem tornat a anar a Calella. Diem Calella, però en el fons ens movem per Santa Susanna i Malgrat.

Com ja comença a ser habitual vam fer un cafè per espavilar-nos al centre comercial. El dinar s'ha convertit en tota una tradició, buffet lliure tipus "xino".  Per baixar el dinar que millor que un passeig mentre es gaudeix del sol a la cara.  Bones xerrades durant el dia. I parlant de nosaltres com podia faltar una partida de bitlles? Doncs ara ja les podem gaudir!! Ara ja podem incloure les bitlles en el ritual calellenc! jejeje El resultat va ser el de menys, la qüestió va ser passar una bona estona.

 

Per acabar vam tenir una sessió de SingStar a ca l'Albert. Allà vam gaudir de les interpretacions de l'Elena. Haurem de practicar més els temes de Nino Bravo eh! Tot això es va veure interromput durant el partit de futbol que tots ja sabem com va acabar... Així que al final unes cançonetes més i cap a Barcelona. Una tornada ràpida ja que no hi havia gens de trànsit. I per últim una volteta i visió panoràmica des de'l Saxo Volador de l'Elena. Tota una màquina conduint! Es veu que la Citröen ara fa cotxes així, tenim el Saxo Volador i el Xsara Pajarín. Algún ia us parlaré sobre aquest últim model!

 

Ens veiem a la propera!

 

Petons!

 

P.S.: Fotos de la bolera.

 

P3200043

(Lau, Jo i Elena)

 

P3200048

(Elena, Lau i Anna)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Una altra excursió a calella... com la que recordo de l'any passat xl q fa al cafè i al xino xo ara amb bolera futbol i singstar.... té bona pinta.

Akests de la citroen... vaia tela n?

Cuida't i acaba de gaudir de les vacances, ens veiem dimarts que ve!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Projetores, I hope you enjoy. The address is http://projetor-brasil.blogspot.com. A hug.